Sinds 2019 is achter de Franciscus Xaverius de Frans en Hilde Hof in ontwikkeling.                                                                       Een groene, inspirerende plek aan ‘t Zand in hartje AmersfoortEen plek met als motto: Rust, Zingeving & Verbinding.

                                                                Bedoeld als contrast met de dynamiek van alle dag.Geïnspireerd door Franciscus van Assisi en Hildegard van Bingen – we weten ons in goed gezelschap.

Een tuin ontworpen vol betekenis en symboliek. Midden in de drukte van de stad. Bij gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de kunstenaars vereniging De Ploegh is er in de Frans en Hilde Hof een tentoonstelling.                                                                      Deze wordt in juli 2021 geopend.                                                                                     Meer informatie volgt                                                                       

.