Het Spiritueel Cultureel Centrum Amersfoort:

Dit zijn wij:
Het Spiritueel Cultureel Centrum Amersfoort richt zich op eigentijdse spiritualiteit vanuit christelijke roots. Alle levensbeschouwingen krijgen ruimte in ons programma.
Het SCC is een plaats voor de ziel in hartje Amersfoort. We verwelkomen u graag op een van onze bijeenkomsten.
Het SCC is een centrum van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort. Het SCC is verbonden aan de Franciscus Xaveriuskerk en organiseert workshops, concerten, interactieve bijeenkomsten.

Organisatie

De Programmaraad stelt inhoudelijke invulling van het SCC samen. In de raad werken Huib Klamer, Josephine van Pampus, Pieter Rookmaaker, Geurt Roffel, Adriaan van Es, Cor Scholten en Phil Jacobs samen om u een mooi programma aan te bieden.
Daarnaast staan Cor Arends( geestelijk verzorger Zon en Schild), Inigo Bocken ( directeur Titus Brandsma Instituut) en Yvonne Ploum ( directeur museum Oud Amelisweerd) in de Raad van Advies het SCC bij.

Verder is er een stichting Fondsenwerving SCC opgericht. Deze stichting wil financiƫle middelen bijeen te brengen om verbouwing en inrichting van de Franciscus Xaveriuskerk, pastorie en de aanhorigheden te kunnen financieren. Voor meer informatie zie de pagina: Stichting Fondsenwerving.

 

Meer informatie: www.xaveriusamersfoort.nl
Secretariaat: secretariaatscc@gmail.com (t.a.v. Monique Derks, Ien Hoekstra)